Cuida’t a casa en temps de confinament !

d’abril 26, 2020

Vivim una situació complicada, potser inigualable i sense precedents. Però hem de buscar la part positiva, estar a casa no vol dir estar desanimat o perdre les nostres rutines de quan anàvem a treballar. Per tant, ara que tenim temps hem decidit ensenyar-vos uns trucs que us facin sentir millor i tenir la pell sana i lluminosa.


Perquè sens dubte aquest es un moment de generositat, compartir i recolzar-nos .

Una bona rutina d’higiene facial requereix pocs minuts, però la pell ho agraeix tota la vida. Preservar la joventut durant anys és el resultat i el premi a la nostra rutina diària de salut i bellesa.



Presta atenció, a la rutina de bellesa diària en 4 passos bàsics :

  1. NETEJADOR (matí i nit) : Pot ser en forma de llet, gel o mousse segons la necessitat actual de la pell respectant el seu equilibri natural.
  2. TÒNIC (matí i nit): Equilibra el pH de la pell, minimitza els porus i et prepara pels propers passos donant energia vital. 
  3. SERUM/BOOSTER (matí i nit): Té més concentració d’actius i una penetració més profunda. Acostuma ser de textura no greixosa  i els resultats son més ràpids.
  4. CREMA : És essencial , i ni que tinguis la pell grassa hi han opcions lleugeres com les  emulsions.


Després d’això vés incorporant cada 2 o 3 setmanes alguna cosa nova com mascaretes.....fins que tinguis una rutina completa :

PROTECTOR SOLAR  dia) : Barrera de fotoprotecció de la pell amb el sol.

CONTORN D’ULLS (matí i nit): És important cuidar aquesta pell tant sensible amb productes específics pel seu moviment continuat (plorar, riure, somriure...).



EXFOLIACIÓ  (1 cop x setmana): Elimina les cèl·lules mortes i les imperfeccions de la superfície de la pell i fa que no es vegi apagada i amb falta d’oxigen.


DESINCRUSTAR (1 cop x setmana) : Si la teva pell és grassa pots fer-ho 2 cops x setmana o senzillament t’agrada fer una higiene més acurada per absorbir les impureses de forma profunda dels porus

MASCARETA (1 cop x setmana) : Tracta la teva pell i complementa la teva rutina juntament amb l’exfoliació.

Nosaltres estarem per ajudar-te en cada pas per ajudar-te a escollir el millor pel teu tipus de pell.

“SUMAR ANYS ÉS UN PRIVILEGI”
Cuida’t !!

You Might Also Like

0 comentarios

Fes-nos like a Facebook

Traducció