de novembre 16, 2020


SCENSJa fa un temps que varem incorporar Scens al centre, però potser n’haviem parlat poc per ser un concepte diferent de la cosmètica habitual que pots trobar a la nostra botiga. És una marca que busca la puresa, la natura i l’eficiència que extrau de les plantes i flors més pures i exclusives del planeta per crear uns cosmètics únics, poderosos i exclusivament naturals.


ORGÀNIC I VEGÀ PER NATURALESA


La naturalesa posseeix els millors actius per la nostra pell, per això han desarrollat uns cosmètics vegans i orgànics que responen als desitjos més exigents en termes de bellesa a la pell i antiedat.

Són vegans perquè senten un fort compromís amb el món animal i per la creença ferma en el gran potencial de la naturalesa. Per això, a diferencia d’altres marques veganes, no utilitza cap ingredient d’origen animal, ni tan sols cera d’abelles.SOSTENIBILITAT I ENVASOS ECO-FRIENDLY


El disseny eco-sostenible forma part del seu ADN amb uns envasos respectuosos amb el medi ambient i un disseny sense oposar-se a la sostenibilitat.

Han eliminat la presencia de cel·lofana i tots els plàstics prescindibles en els seus embalatges.

Els envasos estan fets amb vidre tintat per protegir de forma natural tots els ingredients de la llum i l’atmosfera exterior permetent que actuïn els conservants naturals sense que res pertorbi les propietats dels principis actius.E-SCENS-CIA

Scens és el resultat d’un punt de partida:

LA ESSÈNCIA

 L'essència de la naturalesa, de les seves flors i de les plantes.

L’essència de la pell i d’una bellesa sense estereotips.

L’essència d’una eficàcia compromesa amb cada cosmètic, només amb aquesta exigència podem aconseguir uns resultats excepcionals.

Espero que us agradi tant com a nosaltres !!!

 

 

You Might Also Like

0 comentarios

Fes-nos like a Facebook

Traducció