de novembre 16, 2020


SCENS



Ja fa un temps que varem incorporar Scens al centre, però potser n’haviem parlat poc per ser un concepte diferent de la cosmètica habitual que pots trobar a la nostra botiga. És una marca que busca la puresa, la natura i l’eficiència que extrau de les plantes i flors més pures i exclusives del planeta per crear uns cosmètics únics, poderosos i exclusivament naturals.


ORGÀNIC I VEGÀ PER NATURALESA


La naturalesa posseeix els millors actius per la nostra pell, per això han desarrollat uns cosmètics vegans i orgànics que responen als desitjos més exigents en termes de bellesa a la pell i antiedat.

Són vegans perquè senten un fort compromís amb el món animal i per la creença ferma en el gran potencial de la naturalesa. Per això, a diferencia d’altres marques veganes, no utilitza cap ingredient d’origen animal, ni tan sols cera d’abelles.



SOSTENIBILITAT I ENVASOS ECO-FRIENDLY


El disseny eco-sostenible forma part del seu ADN amb uns envasos respectuosos amb el medi ambient i un disseny sense oposar-se a la sostenibilitat.

Han eliminat la presencia de cel·lofana i tots els plàstics prescindibles en els seus embalatges.

Els envasos estan fets amb vidre tintat per protegir de forma natural tots els ingredients de la llum i l’atmosfera exterior permetent que actuïn els conservants naturals sense que res pertorbi les propietats dels principis actius.



E-SCENS-CIA

Scens és el resultat d’un punt de partida:

LA ESSÈNCIA

 L'essència de la naturalesa, de les seves flors i de les plantes.

L’essència de la pell i d’una bellesa sense estereotips.

L’essència d’una eficàcia compromesa amb cada cosmètic, només amb aquesta exigència podem aconseguir uns resultats excepcionals.

Espero que us agradi tant com a nosaltres !!!

 

 

You Might Also Like

0 comentarios

Fes-nos like a Facebook

Traducció